Til salg

Her kan du se de heste vi har til salg. Nogen gange har vi ungheste der er til salg, selvom de ikke er annonceret. Hvis du ser en af vores heste du kan lide, er du velkommen til at kontakte os og høre om den er til salg.

Kontakt informationer:
MAIL:  ditte@elmehoej.dk
TLF:  22 93 29 60
Daladis fra Boddum - Sød farvevekslerbroget hoppe, dejlig ridehest!

Daladis er en dejlig 6årig hoppe på omkring 138cm stg. Hun er farvevekslerbroget og vil derfor i forår og efterår være hvid/grå hvor hun er sort om sommeren og vinteren.
Hun er en skøn ridehest med middel til lidt over middel vilje. Hun er altid styrbar og nem at stoppe, en glad og samarbejdsvillig hest. Hun er 5-gænger med utrænet pas. Tölten er altid rentaktet og gangarterne er fint adskilte.
Hun har allerede prøvet en del bl.a. fællesture, stævner, kvadrille osv. Hun har et godt sind, er stabil at ride og vant til at blive redet ud alene og sammen med andre. Hun kan sin grunddressur og er en hest der er uddannet godt. Hun er trafiksikker, også for tungere trafik.
En skøn hest til dig der søger en dejlig hest til ture, og måske også gerne vil starte lidt stævne engang imellem.

Video: https://youtu.be/shPzwOwGlNc

Sælges for ejer

Pris: 55.000kr
Kontakt – Ditte Vang-Pedersen, ditte@elmehoej.dk, 22932960.
Teitur fra Prinds - Super dejlig stabil vallak for alle!

Teitur er en skøn 6 årig vallak på 140cm stg med en masse erfaring og oplevelser i rygsækken! Han har været med på fællesture forskellige steder bl.a. Dyrehaven, han har startet et lille stævne, været i træning, deltaget i orienteringsridt og været på forlænget weekend på Rømø. Han er altid cool og rolig, tilpasser sig hurtigt alle situationer og er en pleaser.
Han kan rides ud alene og sammen med andre, og er ikke rigtig bange for noget. Han er en hest alle med lidt rideerfaring kan ride!
Han er meget velredet og kan sin grunddressur, er meget lydig også for stemmen.
Han er 5-gænger med utrænet pas. Han har adskilte bløde behagelige gangarter, en fornøjelse at ride på også i flere timer.
Han er pt barfodshest og har meget gode stærke Hove. Han kan selvfølgelig skoes, hvis man vil det. Står altid pænt ved smed.
Han har aldrig fejlet noget og er kastereret da han var 6 måneder gammel.
Han er trafiksikker også for tung trafik og tog, går på broer og under togtunneller. Han går lige i trailer og står pænt under kørsel, også hvis han er alene afsted.

Sælges for ejer

Pris: 70.000kr - RESERVERET
Kontakt – Ditte Vang-Pedersen, ditte@elmehoej.dk, 22932960.Mjóblesi fra Tøndborg - Super sød og mild vallak

Mjóblesi er en stor 5årig vallak på omkring 145cm. Han er en enormt sød og imødekommende hest, elsker at være i hænder og få opmærksomhed.
Som ridehest er han rolig og med middelvilje. Han stopper altid nemt og er samarbejdsvillig. Han er redet sammenlagt 5 måneder, og kan lidt grunddressur som volter og versader. Han har ikke lært at tölte endnu, men den ligger lige for og er nem for ham! På videoen er det første gang han tölter, jeg red blot lidt galop og tog ham ned i tölt derfra. Han kommer til at lære det hurtigt.
Han er vant til at komme på tur alene og sammen med adnre, han kan godt kigge lidt, men gør ikke noget dumt eller vildt, han er ret cool.
Han bliver en hest alle kan ride, når han får lidt mere erfaring. Han har været redet af både en 15-årig og en 17-årig pige uden problemer, også på tur.

Video: https://youtu.be/cSiV7Kw6sYc

Sælges for ejer

Pris: 55.000kr
Kontakt – Ditte Vang-Pedersen, ditte@elmehoej.dk, 22932960.Pandóra fra Elmehøj - Spændende 6 års hoppe efter 1. Klasses forældre

Pandóra fra Elmehøj er en lovende 5-gænger hoppe efter Fákur frá Auðsholtshjáleigu (8,14) og Kolgríma frá Langholti (8,01). Hun er harmonisk bygget og er ca 140 høj.
Pandóra har gode, rummelige og adskilte gangarter og har en god rideheste vilje (middel-lidt over middel) og er altid styrbar. Hendes pas er utrænet. Hun er en meget positiv og samarbejdsvillig hest og vil kunne bruges som både luksus ridehest, til stævner eller avl.
Pandóra er nem at have med i byen og har både været med til undervisning/kurser og stævner. Hun har fået mellem 5,5 og 6 for alle gangarter efter kun kort tids træning og hendes potentiale er endnu ikke fuldt udnyttet.
Hun kan sin grunddressur og er let for hjælperne. Hun kan rides både alene og i flok. På folden er Pandóra meget opmærksomhedssøgende uden at være anmassende.

Sælges for ejer

Pris: 75.000kr
Kontakt – Ditte Vang-Pedersen, ditte@elmehoej.dk, 22932960.
Solgte heste

Logi fra Lunden - Super lovende og mega sæd vallak

Logi er en lovende 6årig vallak på omkring 145cm stg. Han er rødblak, langbenet og flot bygget.
Hans gangarter er meget lovende, alle med stor rummelighed, flot løft og bevægelse! Han bliver en super konkurrence hest hvis man er til det, ellers er han en luksus ridehest til skovtur.
Han har middelvilje og er meget rolig og stabil. Han er en hest stort set alle kan ride. Han er ikke bange når man rider ham ud og han kan rides ud alene og sammen med andre.
Han kan det basale grunddressur, han mangler lidt mere styrke i gangarterne, men de falder ham nemt og styrken kommer hurtigt.
Han har et super godt og mildt sind, vil altid gerne med og er meget samarbejdsvillig. Nem i al omgang og en super positiv hest.
Han har været med ung pige på efterskole og har derfor prøvet lidt af hvert. Generelt en ukompliceret rolig hest!

Solgt for ejer

SOLGT 2022

Sokki frá Miðhúsum

Sokki er en 8årig stor flot sort vallak med to hvide bagsokker på omkring 146cm stg.
Han er en mild og forsigtig hest, opsøgende og vil gerne samarbejde. Han er sensitiv og usikker i ridning og kræver derfor en ejer som har tålmodighed og ro til at gøre han helt tryg ved at blive redet igen. Vi har redet lidt på ham, dog kun i rotunden da vi ville starte her til han blev mere tryg. Men desværre har vi ikke tiden som han har brug for.
Han er 5-gænger og har enormt lovende gangarter, skridten er kæmpe stor med overtræden og god bevægelse gennem kroppen. Stor rummelig trav og meget let til tölt med fin takt og god bevægelse.
Man får sig en helt fantastisk ridehest og evt til konkurrence i fremtiden hvis man er til det.
Ingen eksem eller sygdomshistorik. Vi har haft en dyrlæge til at tjekke ham igennem, som ikke fandt nogen større ting end nogen spændinger som blev behandlet med laser.

SOLGT 2022

Bliður fra Eriksholm

Bliður nåede ikke officielt til salg, stort tillykke til køber!

Solgt for ejer

SOLGT 2022

Fáni frá Dynjanda - Stor smuk naturtölter

Fáni er en 7årig vallak på omkring 145cm stg. Han er flot dybrød med to sokker, blis og to blå øjne.
Han er en meget sød og opsøgende hest med et mildt sind.
Han har middel til lidt over middel vilje, nem at stoppe og er let for hjælperne. Han egner sig ikke til nybegyndere eller nervøse ryttere, da han svarer let for hjælperne.
Han kan det basale grunddressur og er fin på ridebane, men han foretrækker klart at komme på skovture - og der giver han altid en super god tur!
Han har masser af tölt og foretrækker klart denne. Galoppen er super god og blød. Traven mangler mere styrke, den har ikke været brugt hos tidligere ejer. Men han forstår signalet til trav og tager den gerne. Han vil kunne klare sig fint til lokalstævner, hvis man gerne vil det.
Han kan rides ud både alene og sammen med andre og er en stabil ridehest. Han kan kigge lidt på ting, men gør ikke noget dumt, han går højest en lille bue udenom.
Han er ikke bange for biler, går lige i trailer og står pænt.
Ingen eksem og ingen sygdomshistorik.

SOLGT 2022

Saga fra Sola - Super sjov frisk hoppe efter 1.kl forældre

Saga er en sjov ridehest til dig, der godt kan lide en positiv hest med god vilje! Hun har over middel vilje men er altid styrbar og nem at stoppe, hun er samarbejdsvillig og vil altid rigtig gerne med ud og ride. Hun kommer på folden og elsker kontakt.
Hun er 5-gænger med utrænet pas. Tölten er rentaktet og behagelig, skridten er med god overtræden og hun har fin trav og galop. Hun foretrækker tölten, og er nem at skifte gangart på.
Hun er 10 år, kan sin grunddressur og er ikke bange for noget når man rider hende ud. Hun er vant til at blive redet på bane og på tur alene og sammen med andre.
Hun er ikke så stor, omkring 133cm stang, men hun føles ikke så lille at ride på.
Hun har god afstamning med 1.kl forældre, moren er kåret med 8,0 total og faren er Solnes frá Ytra-Skörðugili kåret med 8,51 total.

Solgt for ejer

SOLGT 2022

Vigri fra Nr Hytten

Vigri er en flot 7års vallak på omkring 140cm stg. Han er en meget kærlig og mild hest, som nyder kontakt med mennesker. Han har en flot farve med søde aftegn i hovedet.
Han har 4 gode adskilte gangarter med gode bevægelser. Gangarterne er rummelige og meget behagelige at sidde i. Han er nem at forme og har generelt en naturlig god form.
Han har over middel vilje, er styrbar og nem at stoppe. Han tilbyder gerne mere tempo, men han sætter ikke selv farten op. Han er stabil at ride på tur både alene og sammen med andre. Han kan sin grunddressur og er samarbejdsvillig. Han er let for hjælperne og vil gerne gøre sin rytter glad.
En super sød hest med gode gangarter til skovtur og evt stævner hvis man er til det!
Grundet hans vilje egner han sig ikke til nybegyndere eller nervøse ryttere.

Solgt for ejer

SOLGT 2022

Mímir fra Skræppekær - Smuk vindott vallak med godt sind

Mímir er en smuk vallak i den flotte farve vindott. Han har virkelig meget blikfang med sin flotte bygning, farve og lange man. Han er 6 år gammel, han kan sin grunddressur og har meget nemme lovende gangarter. Han har super god takt i alle gangarter og er meget lærenem. Han lærte hurtigt at tölte, og tölter meget nemt nu.
Gangarterne er rentaktede med god bevægelse, han er 5-gænger med ubrugt pas.
Han har middelvilje, er let for hjælperne og altid nem at stoppe. Han lytter meget til sin rytter, samtidig med at han også gerne giver mere energi, hvis man beder ham om det.
Han er vant til at blive redet på tur og bane alene og sammen med andre. Han er sød og nem, og meget glad for at arbejde! Han elsker opmærksomhed og kommer altid hen til en på folden.

Solgt for ejer

SOLGT 2022

Fjalladis fra Bastbjerghus - Super sød og nem 4års efter 1.kl forældre

Fjalladis er en smuk broget 5-gænger hoppe med super lang man. Hun er 4år gammel og 138 cm høj uden sko.
Hun er redet i to måneders tid og er en super afslappet og rolig hoppe, der hviler enormt meget i sig selv. Hun kan allerede skelne mellem tölt og trav, det er så naturligt nemt for hende.
Hun er lærenem, samarbejdsvillig og ukompliceret.
Hun har en spændende afstamning, da begge forældre er kåret i 1.kl! Hun er derfor spændende som kåringsemne og/eller til avl.
Hun er på nuværende tidspunkt en hest de fleste kan ride, og med tiden bliver hun en alle kan ride, når hun kan sin grunddressur og har fået flere kilometer i benene.
Hun er sød på tur, kigger ikke rigtig på noget. Kan rides ud alene og sammen med andre
Hun har middelvilje, super styrbar og lytter meget til sin rytter.

Solgt for ejer

SOLGT 2022

Montinn fra Dronninggård

Montinn nåede ikke officielt til salg, stort tillykke til køber!

Solgt for ejer

SOLGT 2022


Aron fra Tyrevoldsdal - Lækker ridehest, oplagt konkurrencehest evt til ungdom

Aron er en stor flot brun vallak på omkring 143 cm stg. Han er super sød, opmærksomhedssøgende og samarbejdsvillig.
Han er bror til den nykårede nordiske mester Abel fra tyrevoldsdal, da de har samme mor! Faren er Jon fra Tyrevoldsdal, som også er en meget succesfuld konkurrencehest.
Aron er en luksus ridehest og vil også være oplagt til konkurrencer, også for en ungrytter der gerne vil ride DM. Han er 5-gænger og med mere træning i pas vil han kunne gøre sig godt i 5-gang og stilpas. Hans gangarter er adskilte og rummelig med flot løft og stræk. Hans pas er pt utrænet, han er kun lagt i pas én gang og det er det man kan se på videoen.
Han kan sin grunddressur og er vant til at komme på tur alene og sammen med andre. Han kan godt kigge på ting på tur, men han gør ikke noget dumt eller løber.
Han har middelvilje, altid nem at stoppe og gør altid sit bedste for at gøre sin rytter glad.

Video: https://youtu.be/-xi41PZsI2o

Solgt for ejer

SOLGT 2022

Fála fra Bastbjerghus - Flot ung hoppe med spændende afstamning

Fála er en flot 5-gænger hoppe med mildt og roligt sind. Hun er 4år gammel og 138cm høj uden sko.
Hun er trænet i halvanden måneds tid, og har været rigtig sød fra starten. Lidt forsigtig først, men finder mere og mere selvsikkerhed frem for hver træning!
Hun er meget rolig og afslappet i ridning, har middelvilje og er samarbejdsvillig og nem at ride.
Hun skelner allerede mellem tölt og trav, det falder hende meget naturligt.
Hun har en spændende afstamning med en 1.kl far og moren har et afkom kåret med 8,22 total! Hun er derfor spændende som kåringsemne og/eller til avl.
Allerede nu vil de fleste kunne ride hende, og hun bliver kun nemmere når hun har fået mere erfaring og km i benene!
Hun er sød på tur, kigger ikke rigtig på noget, altid styrbar og generelt ukompliceret.

Solgt for ejer

SOLGT 2022Gæfa fra Fogedgaarden - Ekstremt lækker hoppe, oplagt til junior/ungrytter

Ekstremt lækker hoppe på 13år, som har prøvet det meste. Hun har været konkurrencehest for junior og har derfor deltaget ved mange kurser og stævner, bl.a. redet DM i gædingakeppni. Hun har rigtig gode gangarter, altid højt løft og adskilte med god skridtlængde. Hun kan sin grunddressur, og er en meget veluddannet hest, som er super sjov at ride.
Gæfa har også en rigtig fin kåring med bl.a. 8 for tölt og 8,5 for ridbarhed.
Hun har over middelvilje, hun er altid styrbar, nem at stoppe og slapper godt af i alle gangarter. Hun er meget lydig for hjælperne og kan stoppes for stemmen.
Hun er super stabil i alle situationer, ikke bange for noget når man rider ud, og vant til at blive redet på bane og på tur alene og sammen med andre.
Hun er en luksus ridehest, oplagt til konkurrencer og ellers en hest man nyder enhver ridetur på. Hun vil være super til en junior eller ungrytter, der gerne vil klare sig godt il stævner.

Solgt for ejer

SOLGT 2022

Björgvin fra Vinkelmosegård - Flot vallak under tilridning

Björgvin er en flot bygget vallak med et samarbejdsvilligt og fornuftigt sind. Han er meget opsøgende og elsker kontakt med mennesker.
Han er under tilridning og er lidt følsom omkring det. Han har derfor brug for tid og tålmodighed, så han kan føle sig tryg i hvert et step i tilridningen.
På nuværende tidspunkt er han kommet dertil hvor han er tryg ved udstyret, samt at bevæge sig med det på i alle gangarter. Man kan hoppe og svinge med arme ved siden af ham, og man kan klappe på sadel osv. Man kan sætte foden i stigbøjlen, mens man hopper og lægge vægt i sadlen.
Han sælges som han er, da det er mere tidskrævende end ejer havde håbet. Lægger man tiden i det, får man sig en helt fantastisk ridehest i den anden ende. Han har det sødeste sind, han vil rigtig gerne samarbejde, han har bare brug for at det bliver i hans tempo.

Solgt for ejer

SOLGT 2022

Kná frá Syðri-Skörðugili - Dejlig kåret hoppe til ridning eller avl

Kná er en stor flot brun kåret hoppe på 145cm stang. Hun er en virkelig sød hest med meget mildt sind. Hun er sensitiv og sælges derfor kun til rutinerede hestemennesker.
Hendes sensitivitet ses kun hvis hun er i et stresset miljø, fx stort opstaldningssted med mange mennesker. Det kommer mest til udtryk fra jorden, hvor hun fx kan blive utryg ved store armbevægelser. Står hun et roligt sted og håndteres roligt, så er hun langt mindre sensitiv, men tværtimod meget imødekommende, glad, positiv og arbejdsvillig.
Under rytter er hun meget rolig og stabil, og hendes blødhed og sensitivitet gør hende til en spændende hest at arbejde med.
Med rolig rytter med styr på sine signaler kan man alt med hende - svinge med arme, ride med en hånd, løse tøjler osv. Hun er ikke overfølsom for hjælperne, man kan sagtens have schenklerne til hende og endda daske med dem. Hun har middelvilje, meget styrbar og kan sin grunddressur.
Hun er super god i flok - både med hopper og i blandet flok.
Hun er importeret fra Island januar 2021, og er stadig ved at falde til. Det formodes at hendes rejse her til har været svær, og det kan være derfor hun er til den sensitive side pt. og kan blive nervøs i uvante situationer. Men det går rigtig fint fremad.
Hun viser ingen tegn på sommereksem eller kløe, hun går uden dækken her.
Men hele første år gik hun forebyggende med dækken for langsom tilvænning til mitter.
Hun er kåret på Island, og har rigtig fine gangarter som kan ses på videoen fra Island. Hun er 5-gænger, men vist som 4-gænger. Gangarterne er adskilte og i fin balance på trods af, at hun ikke er i topform lige nu. Især hendes trav er kæmpe stor.
Kná er en meget smuk og sød hest, som i de rigtige hænder vil genblomstre til den super lækre ridehest eller avlshest hun var på island!
Der er blevet taget CEM- test på hende, så hun er klar, hvis man er interesseret i at sende hende til hingst i år. Evt kan en bedækning ved Eysteinn fra Elmehøj indgå i handlen til en lille merpris.
Hun er passet med alt (tandlæge, massage, vacciner) og boostet med gode vitaminer siden hun kom til dk, samt er udtaget af konsum.

Solgt for ejer

SOLGT 2022


Ála fra Kringlan - Perfekt stabil ridehest med luksus tölt

Ála er en stor smuk hoppe fra 2011 på ca 142 cm stg. Hun er en virkelig skøn positiv ridehest, stabil, cool og med et samarbejdsvilligt og mildt sind. Hun har middelvilje og er altid styrbar, hun er nem at ride, god for hjælperne og kan sin grunddressur.
Hun er en hest stort set alle kan ride pga det gode sind. Hun er vant til at blive redet på bane og på tur alene og sammen med andre. Hun har en super lækker tölt, man kunne tölte i timevis på hende! De andre gangarter er fine og hun er nem at skifte gangart på.
Hun er nem at læsse i trailer og står pænt under kørsel. Hun er trafiksikker, også for busser og lastbiler. Generelt er hun en ukompliceret hest, nem i al omgang og glad for opmærksomhed.

Solgt for ejer

SOLGT 2022


Hektor fra Kragensgård - Super lækker stor ridehest til en god pris

Hektor er en skøn vallak fra 2009 på ca 144cm. Han har gode adskilte rummelige gangarter, med god takt og han viser sig flot frem under rytter.
Han er samarbejdsvillig, kan sin grunddressur, har middel vilje og er altid styrbar.
Han er oplagt emne til stævner og derudover er han en luksus ridehest. Han kan rides af de fleste med rideerfaring.
Han er vant til at blive redet på bane og på tur alene og sammen med andre. Han er stabil, han kan godt kigge på ting, men gør ikke noget dumt.
Han er en charmetrold og elsker kontakt med mennesker, så her får man sig en bedste ven!
Hektor har også rigtig god afstamning, med en mor kåret med 7,87 og faren er Spuni frá Miðsitju, som udover at være kåret med 8,33 også er far til rigtig mange gode heste.

Han sælges til nedsat pris, da han går med dækken om sommeren. Det vides ikke om det er sommereksem, men for to år siden havde han nogle sår, der kunne ligne kløe og da der så gik jordbakterier i såret, har ejer ikke turde lade ham gå uden dækken siden.

Solgt for ejer

SOLGT 2022

Albert från Stenholmen - Den sødeste 4-års med kanon afstamning

Albert er en svenskfødt vallak med ekstraordinær afstamning. Faren er Álffinnur frá Syðri-Gegnishólum, der udover selv at have en flot kåring, også har 1. præmie for afkom og har lavet mange succesfulde stævneheste. Alberts mor er Fjöður från Stenholmen, som er kåret med 8,51 total, som vandt sølv ved VM i avl 2013.
Albert er en enormt sød hest, super imødekommende og glad med et meget samarbejdsvilligt sind. Han er lærenem, kan sin grunddressur og er også gangsat.
Hans gangarter mangler styrke grundet hans alder og uddannelsesniveau, de bliver gode. Han tölter nemt og har god takt og tempo allerede.
Han er altid let på tøjlen og bærer naturligt sin hals flot. Fuldt styrbar, nem at stoppe, stopper på stemmen og middelvilje. Han er en hest alle vil kunne ride!
Han er vant til at blive redet på bane og tur alene og sammen med andre. Han er nem at læsse og står pænt i trailer, samt står pænt ved smed.
Alt i alt en ukompliceret hest med en dejlig personlighed.

Solgt for ejer

SOLGT 2022


Pokki fra Fogedgaarden - Gode gangarter, godt sind, stabil og en hest for de fleste!

Pokki er en dejlig 4-gænger vallak fra 2005. Han er brun og ca 140-142 høj. Han er en utrolig dejlig ridehest, han er stabil at ride ud både alene og sammen med andre. Han har middel vilje, let for hjælperne og kan sin grunddressur. Han er en hest for de fleste, med sit gode sind.
Hans gangarter er taktrene og adskilte. Hans grundgangarter er storhesteagtige, specielt galoppen er meget god. Han tölter nemt.
Han er den perfekt skovturshest, oplagt for en tidligere storhesterytter. Han vil også kunne klare sig godt på stævnebanerne i de lettere klasser, hvis man er til det.

Solgt for ejer

SOLGT 2022

Dögg fra Søndermarken - Mega stabil hoppe til nybegynder eller børn

Dögg nåede ikke officielt til salg, stort tillykke til køber!

Solgt for ejer

SOLGT 2022Kofa fra Liselund - Sød og sjov hoppe klar på en masse oplevelser

Kofa er en dejlig hoppe fra 2014, hun er en sjov ridehest, nem at ride, styrbar og altid positiv med god energi. Hun kan sin grunddressur, er meget ridelig og let på tøjlen. Gangarterne er rigtig fine med gode bevægelser og god takt, hun er super behagelig at være på. Med mere træning vil hun kunne klare sig godt til stævner hvis man er til det, ellers er hun en lækker ridehest til skovture og baneridning - med hendes positive energi får man mange super oplevelser.
Kofa er nem i al omgang, kommer til en på folden og er glad for opmærksomhed uden at være anmasende. Hun er passet med alt, står pænt ved smed og ifm trailer.
Kofa er efter Álfarinn frá Sydri-Gegnisholum, der er kåret med 8,92 for rideegenskaber og som er helbror til Álfasteinn frá Selfossi. Kofas mor er også kåret, så hvis man er interesseret i at avle, er Kofa også spændende med stærke gener at videregive.

Solgt for ejer

SOLGT 2022


Magnús fra Buskelund - Super dejlig vallak til skønne skovture

Magnús er en dejlig dreng på 10 år, som er 141cm høj og bare super sød! Magnús elsker opmærksomhed, han er en kærlig og glad hest.
Magnús kan sin grunddressur, er let på tøjlen, samarbejdsvillig og positiv i ridningen. Han er 5-gænger med utrænet pas. Gangarterne er dejlig bløde og behagelige samt fint adskilte.
Han er vant til at blive redet ud på tur alene og sammen med andre. Han er meget stabil at ride ud på tur, han kan dog stoppe op og kigge, hvis han ser noget meget mærkeligt han ikke har set før - fx mødte vi en golftaske efterladt op af ridestien, som han skulle kigge en ekstra gang på, før han var klar til at gå forbi. Træer, sten, skilte osv som han ellers ikke har set før, går han lige forbi.
Han har middelvilje, er meget ukompliceret at ride og vil også fungere som en super lærehest for en ung rytter. Han er nem i al omgang.

Solgt for ejer

SOLGT 2022

Happadis fra Øster Obenholt - Skøn, stabil ung hoppe

Happadis nåede ikke officielt til salg, stort tillykke til køber!

Solgt for ejer

SOLGT 2022


Hjálmur fra Haurholm - Luksus ridehest

Hjálmur nåede ikke officielt til salg, stort tillykke til køber!

Solgt for ejer

SOLGT 2022


Bláus fra Hejelte - Konkurrencehest eller luksus ridehest

Bláus er en super lækker vallak på 8 år. Han er 141cm høj og har en flot dyb rød farve. Han er en meget smidig, dansende type med rigtig gode bevægelser.
Bláus har rigtig gode gangarter, rummelige med flot løft og altid god takt! Han udvikler sig hele tiden, han er en positiv hest, meget lærenem og vil rigtig gerne arbejde. Han er 4,5-gænger med specielt god tölt og galop. Traven er super taktfast og med gode bevægelser. Han vil kunne klare sig rigtig godt til stævner, han egner sig også til ungrytter, pga han rigtig gode sind.
Han kommer altid på folden og hilser når han ser en, super sød og kontaktsøgende. Her får man sig virkelig en bedste ven!
Han kan sin grunddressur, har god fremdrift og altid styrbar, og han er bare super sjov at ride og arbejde med.
Han er vant til at komme på tur alene og sammen med andre. Han er ikke rigtig bange for noget, han er meget cool og stabil i alle situationer.
Han er efter Blossi frá Efri-Gegnishólum, som har klaret sig fantastisk på konkurrencebanerne. Bláus vil også være et oplagt emne til konkurrence og ellers er han en luksus ridehest.
Han er trailervant og trafiksikker.

Solgt for ejer

SOLGT 2022Flagari fra Hejelte - Stor sød og smuk vallak

Flagari er en smuk minimal broget vallak på omkring 145 cm stg.
Han er 5-gænger med utrænet pas. Han mangler generelt styrke og balance i sine gangarter, da han ikke er alderssvarende trænet. Hans gangarter er rummelige, med god skridtlængde og behagelige at sidde i.
Han har et mildt sind og er samarbejdsvillig med middel vilje. Han er vant til at blive redet på bane og ud på tur . Han vil kunne rides af alle med lidt rideerfaring.
Flagari er efter Fjarki frá Breidholti, der er kåret med bl.a. 9,5 for tölt og trav, samt har gået stævner med flotte resultater.
Med mere træning vil Flagari også egne sig stævner, han er flot under rytter og har gode rummelige gangarter.

Solgt for ejer

SOLGT 2022Flóra fra Pilehøj - Sjov, frisk, stabil, smidig og generelt bare super skøn hoppe

Flóra er en skøn hoppe fuld af positivt humør! Hun er ca 137 høj, energisk og har god fremdrift, uden at hun forsøger at sætte farten op eller gå i tøjlen. Hun er altid let i hånden og generelt let for hjælperne. En super samarbejdsvillig hest med vilje lidt over middel, altid styrbar og kan stoppes på stemmen.
Hun er 4,5 gænger, og har derved nemt til tölt og foretrækker denne. Hendes gangarter er adskilte, taktfaste og rigtig behagelige. Hun er meget smidig i kroppen og blød i munden.
Hun har sin grunddressur på plads, og er vant til at blive redet ud alene og sammen med andre. Hun er super cool og stabil, ikke bange for noget og utrolig moden. Man føler sig altid tryg på hende!

Solgt for ejer

SOLGT 2022


Elektra fra Elmehøj - Super lovende, velredet og stabil ung hoppe efter 1.kl forældre

Elektra er en super lovende ung hoppe på 138 cm. Hun må forventes at have en sluthøjde omkring 140. Hun elsker at komme med ud og kommer ofte når hun ser en på folden.
Elektra har naturligt super adskilte taktfaste gangarter, og selvom hun er 5-gænger, mærker man ikke rigtig passen i de andre gangarter - hun kan fx allerede galoppere på volte!
Hun er allerede meget velredet, da hun er vildt lærenem, samarbejdsvillig og intelligent, og hun har derfor styr på sin grunddressur allerede.
Hun har flot løft i gangarterne, god rummelighed og bærer sig naturligt flot. Hun er let på tøjlen og generelt nem at ride.

Elektra er vant til at komme i skoven alene og sammen med andre, og hun er super stabil, ikke rigtig bange for noget og går gerne forrest. Selv alene kan man bare læsse hende i traileren, køre ud til skoven, sadle op og ride sig en dejlig tur alene på en stabil, glad og tryg hest!

Hun har god fremdrift og er altid 100% styrbar. Hun stopper for stemmen og er generelt lydig overfor hjælperne. Hun vil egne sig super på konkurrencebanerne hvis man ønsker det, og ellers er hun en super luksus ridehest!

Afstamningen er også i top! Hendes far er Hausti frá Kagaðarholi kåret med 8,53 total, herunder 8,69 for rideegenskaber! Hausti er efter den ærespræmierede Stáli frá Kjarri kåret med 8,76 total og hans mor er kåret med 8,32 total.
Elektras mor, Kolgrima, er også kåret i 1.klasse og hendes forældre er også 1.kl. Hendes far er Markus frá Langholtsparti, som også har ærespræmie for afkom! Kolgríma har et afkom kåret med 8,20 total (8,44 for rid som 4-gænger). Samme afkom har som 6-års opnået 6,78 i T.3!
Så der er altså en topafstamning bag Elektra, hun vil derfor kunne være interessant til kåring og/eller avl.

SOLGT 2022


Glampi fra Is-Ranch - Sporty vallak

Glampi er en brun vallak med stjerne og snip på 8 år. Han er letbygget, 140cm høj og med en velrejst hals.
Glampi er 4-gænger med gode adskilte gangarter og nem tölt. Han har middelvilje, er samarbejdsvillig og en rigtig sød hest. Han er meget lydhør og kan stoppes for stemmen. Han kan godt virke reserveret i starten, men det er bare indtil han lærer personen at kende, så åbner han sig op.
Glampi er følsom overfor lyde og kan reagere på det ved chok eller løbe lidt frem. Dette er noget vi arbejder på, og det bliver bedre og bedre. Derfor er prisen også lavere og han egner sig til rutinerede ryttere med tålmodighed og lyst til at arbejde videre med ham - man får sig en super dejlig ridehest til en god pris, når man får arbejdet videre med dette.
Det formodes at man kan få ham rolig og stabil igen, da han har været brugt som rideskolehest for børn og uøvede ryttere. Det er dog også her at hans følsomhed overfor lyde har udviklet sig gradvist og derfor anbefales han ikke til børn, begyndere eller nervøse ryttere.

Solgt for ejer

SOLGT 2022


Fifla fra Klebækgård - Super skovturshest med dejlige gangarter

Fifla er en skøn 8-årig hoppe med en sej farve - brunblakbroget med splashgen, der viser sig ved et blåt og et brunt øje.
Hun er 4-gænger med adskilte gangarter og nemt til tölt. Hendes gangarter er super behagelige, taktfaste og specielt galoppen er rigtig lækker!
Hun kan sin grunddressur, er let i hånden og nem at forme. Hun har en god ridevilje, hun går det tempo man beder hende om og er samtidig selvgående. Hun har en stor personlighed og kan have egne meninger, men hun er nem at ride og super sjov at arbejde med.
Hun er meget stabil, ikke bange for noget og vant til at blive redet på tur/skov alene og sammen med andre. Hun kan rides af de fleste, og er en fantastisk skovturshest, netop fordi hun er så stabil og har behagelige gode gangarter. Hun vil også kunne gå stævner i de lettere klasser, hvis man ønsker det.
Hun er trafiksikker, trailervant og passet med alt.

Solgt for ejer

SOLGT 2021

Megas frá Fornhaga II - Smuk sød vallak

Megas er en super sød sort vallak på 8 år. Han er ca 1.40 høj med masser af man og pandelok.
Megas har et dejligt sind, han er nysgerrig og samarbejdsvillig, men skal se nye folk lidt an først. Når han føler sig tryg ved et menneske, så er han super at arbejde med og gør altid sit bedste for at gøre det han bliver bedt om.
Megas betegnes som projekthest, da han desværre har haft nogle uheldige oplevelser, der har gjort ham utryg og usikker ved ridning. Han har været brugt som rideskolehest til børn og uøvede ryttere, hvilket nok har været en for stor mundfuld for ham. Han blev gradvist mere utryg, og til sidst måtte han tages ud af rideholdene.
Her hos mig er vi startet forfra med ham, og er igang med en gen-tilridning. Han responderer rigtig godt på træningen og er blevet meget tryg i ridning igen. Han er fuldstændig afslappet og rolig når man skal op og af, det eneste der er tilbage nu, er at han er lidt utryg ved de fremaddrivende hjælpere.
Det formodes at man kan få ham rolig, stabil og afslappet med ridningen igen, men han anbefales ikke til børn, nybegyndere eller nervøse ryttere. Han har brug for en rytter med tålmodighed, ro og som vil hjælpe ham trygt tilbage til livet som ridehest. Megas er en skøn hest, her kan man få sig en fantastisk ridehest til billige penge, hvis man er klar til at lægge tid og træning i ham.
Megas er 5-gænger, han foretrækker tölten og pt viser han kun trav i longe. Jeg tænker at traven kommer under rytter når han finder mere ro igen.

Solgt for ejer

SOLGT 2021


Fengur - Luksus supertölter til konkurrence eller lækre skoveture

Fengur er en 15 årig tyskfødt vallak med super gangarter! Han har tölt i flere tempi, stor rummelig trav og super springende galop - ens for alle gangarter er flot løft, store bevægelser og altid god takt.
Han er oplagt som konkurrencehest, hvis man ønsker det, også for en ungrytter der gerne vil langt i sporten. Og ellers er han en luksus ridehest! Han er enormt fed at ride på, han giver en super følelse og man har altid en god tur med ham. Han har perfekt ridehestevilje, han giver dig altid hvad du vil have af energi, om det er langsom tölt eller en hurtig tölt gennem skoven.
Han er veluddannet og kender alle dressurøvelserne. Han er trafiksikker, trailervant og passet med alt.

Solgt for ejer

SOLGT 2021Þöll frá Eystra-Fróðholti - Luksus ridehest/avlshoppe med top afstamning

Þöll er en flot rødblak 4-gænger hoppe med stjerne, snip og 4 hvide sokker. Hun er bærer af splashgenet, som er med til at gøre hende super interessant i avlen. Hun har en virkelig god afstamning, hendes far er den legendariske ærespræmierede hingst Sær frá Bakkakoti, som selv er kåret med 9,03 for rideegenskaber! Han har 4 afkom med over 9,00 for rideegenskaber. Hendes mor er kåret med 8,5 for alle gangarter som 4-gænger kun 5 år gammel! Så hvis man ønsker sig at avle i fremtiden, så har Þöll fantastiske gener at give videre. Hun har allerede to meget lovende føl efter Hróður fra Refsstöðum og Gígjar frá Auðsholtshjáleigu.
Þöll er også en super luksus ridehest, hun har et super godt og stabilt sind, nem at ride og har 4 gode gangarter. Hun har høj aktion og rummelig bevægelse i alle gangarter. Hun kan rides af stort set alle. En super luksus ride/skovturs hest og hun vil også egne sig til konkurrencer, hvis man vil det.
Hun kan sin grunddressur, er meget samarbejdsvillig og er super sjov at nørde med på banen. På tur er hun stabil, glad og altid 100% styrbar.Hun kan rides alene og sammen med andre uden problemer
Hun er en mega sød hest, kontaktsøgende og elsker at blive nusset om, uden at være anmasende på nogen måde.
Hun er passet med alt, trailervant og trafiksikker.

Solgt for ejer

SOLGT 2021

Gimli fra Hejelte

Gimli nåede ikke officielt til salg, stort tillykke til køber!


Solgt for ejer

SOLGT 2021
Brímir fra Hejelte

Brímir nåede ikke officielt til salg, stort tillykke til køber!


Solgt for ejer

SOLGT 2021
Reynir fra Hejelte

Reynir nåede ikke officielt til salg, stort tillykke til køber!


Solgt for ejer

SOLGT 2021

Heppinn fra Hejelte - Dejlig vallak med spændende udviklingspotientiale

Super sød rødbroget vallak på 7 år med gode gangarter og et super godt sind!.
Heppinn er en glad og kontaktsøgende hest, han elsker at være i hænder og komme ud og arbejde.
Heppinn er 5-gænger med utrænet pas. Han er igang med at lære at tölte, pt er tölten pasagtig, med mere træning bliver den rigtig god. Han har flot trav og en fin skridt og galop også.
Han mangler mere balance og styrke under rytter, derfor er prisen også lavere. Prisen kan stige i takt med træning.

Heppinn er vant til at blive redet ud på tur/i skov alene og sammen med andre. Derudover bliver han redet på bane og kan sin grunddressur.
Han har middelvilje og er en cool hest, han er ikke rigtig bange for noget, heller ikke på tur nye steder i skoven.


Solgt for ejer

SOLGT 2021


Lippa fra Hejelte - Dejlig ridehest

Lippa er en 13 årig hoppe på omkring 136 cm stg efter Frosti frá Heiði. Hun er nem i al omgang og en super sød hest, som de fleste kan ride.
Lippa er ikke helt alderssvarende uddannet ift banetræning, man kan flytte skuldre på hende og ride på volter, men ellers har hun ikke lært så meget dressur endnu. Hun er lærenem og vil gerne, så hvis man godt kan lide dressurarbejde, er hun klar på at lære mere.
Hun er 5-gænger med adskilte gangarter (utrænet pas) og tölter nemt. Hun er meget nem og stabil at ride både på bane og i skov.
Hun er den perfekte skovturshest og vil også egne sig til stævner i de lettere klasser.

Solgt for ejer

SOLGT 2021

Isak fra Valvik - Skøn fremadgående 4-gænger med store rummelige gangarter

Isak er en stor 7-årig vallak på 146 stg. Han er 4-gænger med nem tölt og super grundgangarter! Han er perfekt til en tidligere storhesterytter grundet hans størrelse, samt hans store rygsving i trav og springende galop.
Han er super velredet og veluddannet, han kan alle dressurøvelser og er super positiv i alt arbejde. Han har lidt over middel vilje, han er alid nem at stoppe og er ikke typen man skal sidde og holde tilbage konstant. Han er altid med på en frisk tur i skoven eller noget seriøst banearbejde, han elsker menneskekontakt. Han er super stabil og ikke bange for noget.
Han er trafiksikker, trailervant, har deltaget i stævner, kurser osv. Passet med alt.

Solgt for ejer

SOLGT 2021

Baldur fra Storkebjerg - Super lovende konkurrencehest og luksus ridehest

Baldur er en stor flot vallak på 7 år med masser af man. Han er flot bygget med velrejst smidig hals. Han har en utrolig flot bæring, specielt i tölt, hvor han virkelig kommer til at kunne sætte sig når han får mere styrke!
Han giver en fantastisk følelse når man rider ham, han har 4 adskilte taktfaste gangarter og flot form under rytter. Han tager lange skridt, har højt løft og rummelige bevægelser.
Han har perfekt fremdrift og stopper også altid nemt. Han er rolig og stabil, kan sin grunddressur og vant til at blive redet alene og sammen med andre. Han er ikke til begyndere, men fra let øvet og opefter.
Han vil være en perfekt konkurrencehest, med hans naturlige bæring og store rummelige gangarter!
Han er pt ikke i topform og vejer omkring 80 kg for meget, derfor sælges han til en meget god pris!


Solgt for ejer

SOLGT 2021

Blettur fra Hejelte - Stor smuk naturtölter

Blettur er den sødeste 10års vallak, stor flot og brunblak broget med masser af man. Han er en hest de fleste kan ride, og gør alt hvad han kan for at please sin rytter.
Han er 5-gænger med utrænet pas. Han foretrækker tölt, og har også en fin trav og galop. Han har middelvilje til den meget stille og rolige side - han går bestemt ikke hurtigere end han bliver bedt om, men er heller ikke typen der går i stå hele tiden.
Han er stabil på tur og er generelt en afslappet og rolig hest.
Ift banetræning er han ikke alderssvarende uddannet, men han kan flytte skuldre og gå på volter.
Han er en helt fantastisk skovturshest og vil også kunne bruges til stævner. Han er efter den meget flotte hingst Bjartur frá Leirulæk, der bl.a. er far til Bjartmar fra Nedre Sveen, der vandt VM i avl og også har været i A-finale til VM i 5.1.

Solgt for ejer

SOLGT 2021

Hákon fra Hejelte

Hákon nåede aldrig at komme officielt til salg, før hans nye ejer slog til!
Stort tillykke til Signe med din store smukke dreng!

Solgt for ejer

SOLGT 2021
Sólon fra Skovgården

Sólon var i tilridning her i 4 uger og fandt sin nye ejer uden at komme officielt til salg.
Stort tillykke til køber og sælger!

Solgt for ejer

SOLGT 2021

Stjörnudís fra Søtofte

Stjörnudis er en smuk rød 6 års hoppe på 138 cm stg. Hun er en kærlig hest, der elsker at være i kontakt med mennesker. Hun er 5-gænger med tölt som foretrukken gangart, hun tölter pt op til middeltempo men med mere træning får hun tölt i alle tempi. Hun er sjov at ride, god at arbejde med og altid let på tøjlen. Man kan tölte derudaf med en hånd på tøjlen!
Hun har middel vilje, måske en smule over i skoven, men hun er altid fuldt styrbar og kan stoppes for stemmen.
På tur kan Stjörnudis godt kigge lidt på ting, men hun hverken løber eller laver ballade. Hun tøver bare og beder man hende om at gå frem, så går hun forbi.
Stjörnudis sælges ikke til nybegyndere eller nervøse ryttere pga hendes alder og at hun har brug for en rutineret rolig rytter, der kan vise hende vejen - hun er den type hest, når man vinder hendes hjerte, vil hun gøre alt for en!

Stjörnudis har en spændende afstamning med Glotti frá Sveinatungu som far. Glotti er kåret med 8,90 for rideegenskaber og 8,64 total! Stjörnudis’ mor er kåret med 7,95 for rideegenskaber. Her er altså en spændende afstamning, hvis man kunne tænke sig at avle.

Derudover er Stjörnudis drægtig med termin april 2022. Faren til føllet er den smukke Styrkur frá Hafsteinsstöðum kåret med 8,24 total.

Solgt for ejer

SOLGT 2021
Sesselja frá Miðkoti

Sesselja nåede heller ikke at blive sat til salg, hun blev købt af en af vores opstaldere. Så vi er så heldige stadig at have fornøjelsen af hende hver dag!
Det var en svær beslutning at sælge hende, vi har haft hende siden 2009. Men vi har 3 dejlige hopper efter hende, og når hun nu kan blive boende her, var valget lidt nemmere at tage.

Se mere om Sesselja her

SOLGT 2021
Milla fra Elmehøj

Milla nåede aldrig at blive sat til salg, før hun var solgt! Stort tillykke til nye ejer, vi kommer til at savne hende!

Se mere om Milla her

SOLGT 2021
Þinur fra Elmehøj - Lovende konkurrencehest eller luksus ridehest

Lækker brunblak vallak med et halvt blåt øje fra 2014.
Þinur er efter top hingsten Hnokki frá Fellskoti og vores tidligere avlhoppe Þöll frá Hrauni. Þöll er kåret med 7,98 total som 5-års 4-gænger, samt gik stævner med op til 6,37 i 4.2!
Þinur har store bevægelser med lange skridt og højt løft, han vil kunne klare sig super godt på stævnebanerne, ligesom sine forældre!

Se mere om Þinur her

SOLGT 2021

Arion fra Elmehøj - Hingstemne, top konkurrencehest eller luksus ridehest

Stor flot hingst fra 2019.
Arion er en velbygget ung fyr, nysgerrig og så har han enormt flotte gangarter. Han skridter med stor overtræden, rummelig trav med flotte bevægelser og en springende galop. Vi har set ham tölte rentaktet mange gange på marken, men han foretrækker umiddelbart traven lige nu.
Han er efter den talentfulde Vökull fra Gedehøjgård, der allerede 4år gammel opnåede en kåring på 8,60 total med hele 8,75 for rideegenskaber! Dette gør ham til den anden højest kårede 4års hest nogensinde.
Arions mor er en 1.klasses hoppe, Kolgríma, som vi har fået 7 føl efter, hvor to er redet og en er under tilridning.
Fælles for dem alle er at de er nemme, stabile og ukomplicerede og derudover utroligt talentfulde med virkelige gode adskilte gangarter!
Den ene er vores hingst Eysteinn, som blev kåret 5 år gammel med 8,07 total (4-gænger total på 8,30). Arions mor er efter den ærespræmierede Markús frá Langholtsparti og en 1.klasses hoppe.

Så Arion har virkelig gode gener og er et super spændende emne som hingst og/eller konkurrencehest! Men han vil også være en fantastisk luksus ridehest, hvis man vægter godt nervefast sind kombineret med gode adskilte gangarter! Arion har ret til bedækninger som 3 og 4-års grundet hans gode afstamning.

Forventet højde er omkring 1.40. Hans søskende efter samme mor er målt til 1.40-1.45 som 3- og 4-årige.

Se mere om Arion her

SOLGT 2021
Kolgríma frá Langholti - 1. klasses hoppe sælges!

Vil du avle nemme, smidige, stabile heste med store adskilte gangarter og samtidig have en stærk afstamning bag? Så har du chancen her!

Kolgríma er en dejlig avlshoppe på 17 år. Hun er kåret to gange efter kort tids træning, først med 7,99 og derefter med 8,01. Hun har 8,00 for bygning og 8,02 for rideegenskaber, med bl.a. 8,5 for pas og galop og 8 for tölt.
Hendes afstamning er enormt god og stærk. Hendes far er den ærespræmierede Markús frá Langholtsparti, som har avlet den ene stjerne efter den anden. Kolgrimas mor er kåret i 1.klasse og har flere 1. klasses afkom, bl.a. en hingst kåret med 8,72 for rideegenskaber!
Oven i det, så avler Kolgrima fantastiske føl! Vi har selv fået 7 efter hende (hvilket også er den eneste grund til vi vil sælge hende), og de tre er redet. Alle tre var ekstremt nemme at tilride og gangsætte. De har super adskilte gangarter, nemt til tölt, bevæger sig med store bevægelser og højt løft, samt har super nemt ved at forme og bære sig. De er altid lette på tøjlen, super styrbare og nemme at stoppe. Den ene er hingst, og er kåret med 8,07 total som 5-års, heraf 8,35 for rideegenskaber efter den nye 4-gænger beregning.
Kolgríma er den bedste avlshoppe man kan tænke sig - hun er ekspert i at være mor med perfekt ligevægt af opdragelse og beskyttelse af sine føl ;)
Kolgríma selv er ikke så stor, men hun avler store føl! Den første hos os var 145 som 4-års, nr 2 er 140 og hendes 4-års er også omkring de 140 nu.

Se mere om Kolgríma her

SOLGT 2021

Þöll frá Hrauni - Kåret hoppe til konkurrence, avl eller luksus ridehest!
Smukke Þöll er en hest med hele pakken! Flot kulsort med stor blis, lang man, smuk bygning og rigtig gode gangartet!
Hun har deltaget i stævner og kvalificeret sig til sport A med 6,37 i 4.2 og 5,93 i T.3. Hun har opnået 7 for trav, galop, hurtig tölt og skridt, samt 6,5 for langsom tölt og øgninger.
Hun er kåret som 5-års med 7,98 total som 4-gænger med 8,5 for alle gangarter!

Se mere om Þöll her

SOLGT 2020

Seimur fra Elmehøj - Fantastisk ride- og konkurrencehest!
Dette er en hest der sjældent kommer til salg! Sindet er helt i top, og gangarterne er store, rummelige og med gode bevægelser!
Seimur har allerede deltaget til stævner som 5-års, hvor han har opnået 6,50 i T.8, 5,90 i 4.5 og 5,77 i 4.3. Han har opnået 6,5 for tölt, galop, skridt og hurtig tölt, samt 6 for trav.
Han kan komme endnu længere, dette er kun starten!
Han er født i 2014 og er ca. 1.45 stg.

Se mere om Seimur her

SOLGT 2019

Kjarnar fra Elmehøj - Ekstremt lovende efter Viktor fra Diisa og 1. kl mor
Meget lovende vallak efter 1. klasse mor og den berømte Viktor fra Diisa, som er verdenmester i avl 2009, nordisk mester i V.1 2014 og 3x sølvvinder ved VM 2015!
Dette er en hest som sjældent er til salg, og en god mulighed for dig, der leder efter en kommende top konkurrence hest. Han bevæger sig med lange skridt og flotte bevægelser. Gangarterne er adskilte og han har kæmpe skridt og viser pt trav og galop - da han var føl viste han også tölt og pas.
Han er fra 2014 og måler omkring 1.40 stg, han er nem at håndtere og kontaktsøgende på den gode måde.

Se mere om Kjarnar her

SOLGT 2018


Irpa fra Katulabo
Læs mere om Irpa her

SOLGT 2018Pandóra fra Elmehøj
Meget lovende hoppe efter 1. klasse forældre - Klart kåringsemne!

Pandóra er tillidsfuld og opsøgende uden at være anmasende. Hun er et spændende emne til kåring, stævner og/eller avl. Hun har BLUP 112. Vi vil tro hun ender med at blive omkring 1.40 i stang. Pandora har en super afstamning.
Moren, Kolgríma er kåret med 8,01 og er efter den ærespræmierede Markús frá Langholtsparti og en 1.klasses hoppe. Kolgrima har flere kårede søskende efter samme mor, bl.a. en bror kåret med 8,72 for rideegenskaber og 8,42 total!
Pandoras far er Fákur frá Audsholtshjáleigu, en 1.klasses hingst kåret med bl.a. 9 for proportioner og arb tölt. Fákur er efter Númi, som er kvalificeret til eliteafkomskåring, og som har avlet mange super kårings- og stævneheste. Fákurs mor har også avlet mange top stævneheste, hvor kåringsgns på de 7 bedste afkom er 8,23! Fákur selv har klaret sig godt på stævnebanerne, hvor han har fået 6,50 i T.1 og 6,17 i 4.1, samt gået Gædingakeppni B-flok til over 8 i snit. Han har opnået 7 for alle gangarter i sporten, undtagen skridt, hvor han har fået 6,5.

Læs mere om Pandóra her

SOLGT 2018Völva fra Stald Kyhl
Stor hoppe med sind i verdensklasse. Völva har lige deltaget i sit første stævne kun 5 år gammel og tog to 2.pladser med hjem i 4.5 og T.8. I 4.5 fik hun op til 5,8 af en dommer og hev mange 6-taller med hjem! Der er mulighed for forbedring i alle gangarterne. Hun tog hele oplevelsen rigtig godt, hun var fuldt styrbar og gjorde alt hun blev bedt om.

Völva er en stor smuk hoppe med et sjældent godt sind! Hun er ca 1.42 i stang. Hun er en hest alle kan ride med stor fornøjelse, hun er meget samarbejdsvillig og lærer hurtigt, hun er ekstremt styrbar og lydig – stopper altid når hun bliver bedt om det, bare for stemmen. Hun er fuldstændig tryg ved rytteren og dennes bevægelser, man kan svinge en pisk om ørerne på hende uden hun reagerer. Allerede da hun var 4 år gammel, kunne en 10årig pige ride hende alene på grusvej i alle gangarter.

Völva elsker at komme med ud, hun kommer hen til en på folden og ofte får man et velkomstvrinsk. Hun nyder menneskekontakt, dog uden at være anmasende. Hun er vant til at blive redet på bane, samt ud på tur alene og i flok. Hun bliver ikke påvirket af de andre heste, og de kan ride fra hende uden hun siger noget til det. Hun er let på tøjlen og nem at forme, hun bærer sig selv rigtig fint. Hun er vant til at blive redet lidt langs trafikeret vej for at komme i skoven, og har aldrig rokket et øre for trafikken, heller ikke selv om hun er alene. Hun går lige op i trailer, og har været med ude tre gange, og hun er fuldstændig cool i uvante omgivelser.

Hun har rene, sikre og adskilte gangarter, generelt for alle gangarter er lange skridt, smidighed, god rummelighed og flot løft. Hun er 5-gænger, men passen er urørt. Tölten er ren, i flere tempi og med flot løft. Trav og galop er taktfaste, rummelige og med godt svæv. Skridten er kæmpe stor, lange skridt, stor overtræden og masser af sving, her vil hun kunne komme helt op og få 7 for skridt til stævner, måske mere! Hun vil klare sig godt som stævnehest, bevægelserne passer rigtig godt ind i de nye guidelines. Hun fik til sit første stævne op til 5,8 i 4.5 og hev to 2.pladser med hjem i T.8 og 4.5! Hun ville være oplagt konkurrence emne til en junior/ungrytter. Ellers er hun en luksus-skovturhest til dem, som sætter pris på sind og gangarter af høj kvalitet.
Völva er vant til trailer, samt passet med smed, vacciner, ormekur osv.

SOLGT 2016

Álfur fra Fjordkær
Flot vallak efter Álfasteinn frá Selfossi. Álfur er en 6 år gammel, lovende 5-gænger. Han har netop været i en måneds gangsætning her, og viser store flotte bevægelser med højt løft. Álfur har et enormt godt sind, er ikke bange for noget i naturen og elsker at komme med ud. Han kan dog spænde op ved opsidning, han kræver derfor rutineret rytter.

SOLGT 2016
Sædis fra Elmehøj
Sædis blev solgt mens hun stadig lå i hendes mors mave. De heldige købere har deres heste stående hos os, og Sædis bliver også her på gården.

SOLGT 2016
Silja fra Stald Kyhl
Silja er 4-gænger med meget løft og god bevægelse i alle gangarter. Hun har startet sine første stævner i år med rigtige gode resultater. Hun vandt sit første stævne med 5,71 i snit i 4-gang. Hendes højest opnåede karakterer er 6,5 for tölt, 6 for skridt, 6 for trav og 7 for galop. Hendes højeste snit i 4-gang er 5,77.
Så her er muligheden for at få en god stævne hest, der samtidig har et fantastisk godt sind. Hun kan også fungere som en luksus skovturshest for den kræsne rytter, der vægter gode behagelige gangarter højt. Hun har middelvilje, er meget sød og stabil at ride, vil være super til en junior/ungrytter.
Silja kan al sin grunddressur for lette hjælpere, og er nem og stabil i formen. Hun er en let ridelig hest, og let på tøjlen.
Silja er trafiksikker, vant til trailer (går lige op), passet med vacciner, smed, ormekur osv. Silja fik i 2014 et ekstremt smukt hoppeføl, som kan ses på stedet.

SOLGT 2015
Brynjar frá Svarfhóli
Stor 13årig vallak over 1.45 efter kårede forældre.
Flotte gangarter og altid let på tøjlen
SOLGT
Feykir fra Lille Kildeholm
Bundstabil 13årig vallak med fantastisk sind.
Kan rides af alle alene og i flok.
SOLGT