Til salg

Her kan du se de heste vi har til salg. Nogen gange har vi ungheste der er til salg, selvom de ikke er annonceret. Hvis du ser en af vores heste du kan lide, er du velkommen til at kontakte os og høre om den er til salg.

Kontakt informationer:
MAIL:  ditte@elmehoej.dk
TLF:  22 93 29 60

Elektra fra Elmehøj - Super lovende, velredet og stabil ung hoppe efter 1.kl forældre

Elektra er en super lovende ung hoppe på 138 cm. Hun må forventes at have en sluthøjde omkring 140. Hun elsker at komme med ud og kommer ofte når hun ser en på folden.
Elektra har naturligt super adskilte taktfaste gangarter, og selvom hun er 5-gænger, mærker man ikke rigtig passen i de andre gangarter - hun kan fx allerede galoppere på volte!
Hun er allerede meget velredet, da hun er vildt lærenem, samarbejdsvillig og intelligent, og hun har derfor styr på sin grunddressur allerede.
Hun har flot løft i gangarterne, god rummelighed og bærer sig naturligt flot. Hun er let på tøjlen og generelt nem at ride.

Elektra er vant til at komme i skoven alene og sammen med andre, og hun er super stabil, ikke rigtig bange for noget og går gerne forrest. Selv alene kan man bare læsse hende i traileren, køre ud til skoven, sadle op og ride sig en dejlig tur alene på en stabil, glad og tryg hest!

Hun har vilje lidt over middel, og er altid 100% styrbar. Hun stopper for stemmen og er generelt lydig overfor hjælperne. Hun vil egne sig super på konkurrencebanerne hvis man ønsker det, og ellers er hun en super luksus ridehest!

Afstamningen er også i top! Hendes far er Hausti frá Kagaðarholi kåret med 8,53 total, herunder 8,69 for rideegenskaber! Hausti er efter den ærespræmierede Stáli frá Kjarri kåret med 8,76 total og hans mor er kåret med 8,32 total.
Elektras mor, Kolgrima, er også kåret i 1.klasse og hendes forældre er også 1.kl. Hendes far er Markus frá Langholtsparti, som også har ærespræmie for afkom! Kolgríma har et afkom kåret med 8,20 total (8,44 for rid som 4-gænger). Samme afkom har som 6-års opnået 6,78 i T.3!
Så der er altså en topafstamning bag Elektra, hun vil derfor kunne være interessant til kåring og/eller avl.

Pris: 95.000kr
Kontakt – Ditte Vang-Pedersen, ditte@elmehoej.dk, 22932960.Þordis fra Hejelte - Super sød og køn hoppe

Þordis er en super sød brun hoppe på omkring 137cm. Hun er en super kærlig hest, der elsker opmærksomhed og at blive hygget om og hun er nem i al omgang. Hun er 5-gænger med behagelige gangarter, blød at sidde på og har middelvilje. Hun er vant til at blive redet i skoven alene og sammen med andre uden problemer. Hun er let på tøjlen og en samarbejdsvillig hest. Går lige i trailer og står pænt under kørsel. Hun er efter Frosti frá Heiði og har tidligere fået et føl. Hun går pt uden sko.

Sælges for ejer

Pris: 50.000kr
Kontakt – Ditte Vang-Pedersen, ditte@elmehoej.dk, 22932960.Rúbín fra Hejelte - Stor skøn vindott vallak efter 1. klasses forældre

Rúbín er en enormt dejlig jarpvindott vallak på 145cm. Han er 6 år gammel og har et fantastisk sind - han er enormt rolig, cool, sød og kærlig.
Han er 5-gænger med utrænet pas. Han har gode adskilte gangarter, han er let i hånden og super ligetil at ride - han kan rides af alle med rideerfaring.
Han er stabil at ride ud både alene og sammen med andre, han kan sin grunddressur og er meget samarbejdsvillig. Han er selvgående og går altid det tempo man beder ham om, han er en super sjov hest at arbejde med!
Han er virkelig en luksus ridehest og der er stadig meget mere at hente i ham gangartsmæssigt - han kunne være en super fin konkurrencehest, hvis man vil det.

Rúbín er efter 1.klasses hingsten Bláskjár fra Kjarri, som har 8,43 for rideegenskaber, og hans mor er også kåret i 1.klasse med 8,25 for rideegenskaber!

Sælges for ejer

Pris: 90.000kr
Kontakt – Ditte Vang-Pedersen, ditte@elmehoej.dk, 22932960.Bláus fra Hejelte - Konkurrencehest eller luksus ridehest

Bláus er en super lækker vallak på 8 år. Han er 141cm høj og har en flot dyb rød farve. Han er en meget smidig, dansende type med rigtig gode bevægelser.
Bláus har rigtig gode gangarter, rummelige med flot løft og altid god takt! Han udvikler sig hele tiden, han er en positiv hest, meget lærenem og vil rigtig gerne arbejde. Han er 4,5-gænger med specielt god tölt og galop. Traven er super taktfast og med gode bevægelser. Han vil kunne klare sig rigtig godt til stævner, han egner sig også til ungrytter, pga han rigtig gode sind.
Han kommer altid på folden og hilser når han ser en, super sød og kontaktsøgende. Her får man sig virkelig en bedste ven!
Han kan sin grunddressur, har god fremdrift og altid styrbar, og han er bare super sjov at ride og arbejde med.
Han er vant til at komme på tur alene og sammen med andre. Han er ikke rigtig bange for noget, han er meget cool og stabil i alle situationer.
Han er efter Blossi frá Efri-Gegnishólum, som har klaret sig fantastisk på konkurrencebanerne. Bláus vil også være et oplagt emne til konkurrence og ellers er han en luksus ridehest.
Han er trailervant og trafiksikker.

Sælges for ejer

Pris: 85.000kr
Kontakt – Ditte Vang-Pedersen, ditte@elmehoej.dk, 22932960.Fengur - Luksus supertölter til konkurrence eller lækre skoveture

Fengur er en 15 årig tyskfødt vallak med super gangarter! Han har tölt i flere tempi, stor rummelig trav og super springende galop - ens for alle gangarter er flot løft, store bevægelser og altid god takt.
Han er oplagt som konkurrencehest, hvis man ønsker det, også for en ungrytter der gerne vil langt i sporten. Og ellers er han en luksus ridehest! Han er enormt fed at ride på, han giver en super følelse og man har altid en god tur med ham. Han har perfekt ridehestevilje, han giver dig altid hvad du vil have af energi, om det er langsom tölt eller en hurtig tölt gennem skoven.
Han er veluddannet og kender alle dressurøvelserne. Han er trafiksikker, trailervant og passet med alt.

Sælges for ejer

Pris: 80.000kr
Kontakt – Ditte Vang-Pedersen, ditte@elmehoej.dk, 22932960.


Fifla fra Klebækgård - Super skovturshest med dejlige gangarter

Fifla er en skøn 8-årig hoppe med en sej farve - brunblakbroget med splashgen, der viser sig ved et blåt og et brunt øje.
Hun er 4-gænger med adskilte gangarter og nemt til tölt. Hendes gangarter er super behagelige, taktfaste og specielt galoppen er rigtig lækker!
Hun kan sin grunddressur, er let i hånden og nem at forme. Hun har en god ridevilje, hun går det tempo man beder hende om og er samtidig selvgående. Hun har en stor personlighed og kan have egne meninger, men hun er nem at ride og super sjov at arbejde med.
Hun er meget stabil, ikke bange for noget og vant til at blive redet på tur/skov alene og sammen med andre. Hun kan rides af de fleste, og er en fantastisk skovturshest, netop fordi hun er så stabil og har behagelige gode gangarter. Hun vil også kunne gå stævner i de lettere klasser, hvis man ønsker det.
Hun er trafiksikker, trailervant og passet med alt.

Sælges for ejer

Pris: 75.000kr
Kontakt – Ditte Vang-Pedersen, ditte@elmehoej.dk, 22932960.Solgte heste
Þöll frá Eystra-Fróðholti - Luksus ridehest/avlshoppe med top afstamning

Þöll er en flot rødblak 4-gænger hoppe med stjerne, snip og 4 hvide sokker. Hun er bærer af splashgenet, som er med til at gøre hende super interessant i avlen. Hun har en virkelig god afstamning, hendes far er den legendariske ærespræmierede hingst Sær frá Bakkakoti, som selv er kåret med 9,03 for rideegenskaber! Han har 4 afkom med over 9,00 for rideegenskaber. Hendes mor er kåret med 8,5 for alle gangarter som 4-gænger kun 5 år gammel! Så hvis man ønsker sig at avle i fremtiden, så har Þöll fantastiske gener at give videre. Hun har allerede to meget lovende føl efter Hróður fra Refsstöðum og Gígjar frá Auðsholtshjáleigu.
Þöll er også en super luksus ridehest, hun har et super godt og stabilt sind, nem at ride og har 4 gode gangarter. Hun har høj aktion og rummelig bevægelse i alle gangarter. Hun kan rides af stort set alle. En super luksus ride/skovturs hest og hun vil også egne sig til konkurrencer, hvis man vil det.
Hun kan sin grunddressur, er meget samarbejdsvillig og er super sjov at nørde med på banen. På tur er hun stabil, glad og altid 100% styrbar.Hun kan rides alene og sammen med andre uden problemer
Hun er en mega sød hest, kontaktsøgende og elsker at blive nusset om, uden at være anmasende på nogen måde.
Hun er passet med alt, trailervant og trafiksikker.

Solgt for ejer

SOLGT 2021

Gimli fra Hejelte

Gimli nåede ikke officielt til salg, stort tillykke til køber!


Solgt for ejer

SOLGT 2021
Brímir fra Hejelte

Brímir nåede ikke officielt til salg, stort tillykke til køber!


Solgt for ejer

SOLGT 2021
Reynir fra Hejelte

Reynir nåede ikke officielt til salg, stort tillykke til køber!


Solgt for ejer

SOLGT 2021


Heppinn fra Hejelte - Dejlig vallak med spændende udviklingspotientiale

Super sød rødbroget vallak på 7 år med gode gangarter og et super godt sind!.
Heppinn er en glad og kontaktsøgende hest, han elsker at være i hænder og komme ud og arbejde.
Heppinn er 5-gænger med utrænet pas. Han er igang med at lære at tölte, pt er tölten pasagtig, med mere træning bliver den rigtig god. Han har flot trav og en fin skridt og galop også.
Han mangler mere balance og styrke under rytter, derfor er prisen også lavere. Prisen kan stige i takt med træning.

Heppinn er vant til at blive redet ud på tur/i skov alene og sammen med andre. Derudover bliver han redet på bane og kan sin grunddressur.
Han har middelvilje og er en cool hest, han er ikke rigtig bange for noget, heller ikke på tur nye steder i skoven.


Solgt for ejer

SOLGT 2021


Lippa fra Hejelte - Dejlig ridehest

Lippa er en 13 årig hoppe på omkring 136 cm stg efter Frosti frá Heiði. Hun er nem i al omgang og en super sød hest, som de fleste kan ride.
Lippa er ikke helt alderssvarende uddannet ift banetræning, man kan flytte skuldre på hende og ride på volter, men ellers har hun ikke lært så meget dressur endnu. Hun er lærenem og vil gerne, så hvis man godt kan lide dressurarbejde, er hun klar på at lære mere.
Hun er 5-gænger med adskilte gangarter (utrænet pas) og tölter nemt. Hun er meget nem og stabil at ride både på bane og i skov.
Hun er den perfekte skovturshest og vil også egne sig til stævner i de lettere klasser.

Solgt for ejer

SOLGT 2021


Isak fra Valvik - Skøn fremadgående 4-gænger med store rummelige gangarter

Isak er en stor 7-årig vallak på 146 stg. Han er 4-gænger med nem tölt og super grundgangarter! Han er perfekt til en tidligere storhesterytter grundet hans størrelse, samt hans store rygsving i trav og springende galop.
Han er super velredet og veluddannet, han kan alle dressurøvelser og er super positiv i alt arbejde. Han har lidt over middel vilje, han er alid nem at stoppe og er ikke typen man skal sidde og holde tilbage konstant. Han er altid med på en frisk tur i skoven eller noget seriøst banearbejde, han elsker menneskekontakt. Han er super stabil og ikke bange for noget.
Han er trafiksikker, trailervant, har deltaget i stævner, kurser osv. Passet med alt.

Solgt for ejer

SOLGT 2021


Baldur fra Storkebjerg - Super lovende konkurrencehest og luksus ridehest

Baldur er en stor flot vallak på 7 år med masser af man. Han er flot bygget med velrejst smidig hals. Han har en utrolig flot bæring, specielt i tölt, hvor han virkelig kommer til at kunne sætte sig når han får mere styrke!
Han giver en fantastisk følelse når man rider ham, han har 4 adskilte taktfaste gangarter og flot form under rytter. Han tager lange skridt, har højt løft og rummelige bevægelser.
Han har perfekt fremdrift og stopper også altid nemt. Han er rolig og stabil, kan sin grunddressur og vant til at blive redet alene og sammen med andre. Han er ikke til begyndere, men fra let øvet og opefter.
Han vil være en perfekt konkurrencehest, med hans naturlige bæring og store rummelige gangarter!
Han er pt ikke i topform og vejer omkring 80 kg for meget, derfor sælges han til en meget god pris!


Solgt for ejer

SOLGT 2021

Blettur fra Hejelte - Stor smuk naturtölter

Blettur er den sødeste 10års vallak, stor flot og brunblak broget med masser af man. Han er en hest de fleste kan ride, og gør alt hvad han kan for at please sin rytter.
Han er 5-gænger med utrænet pas. Han foretrækker tölt, og har også en fin trav og galop. Han har middelvilje til den meget stille og rolige side - han går bestemt ikke hurtigere end han bliver bedt om, men er heller ikke typen der går i stå hele tiden.
Han er stabil på tur og er generelt en afslappet og rolig hest.
Ift banetræning er han ikke alderssvarende uddannet, men han kan flytte skuldre og gå på volter.
Han er en helt fantastisk skovturshest og vil også kunne bruges til stævner. Han er efter den meget flotte hingst Bjartur frá Leirulæk, der bl.a. er far til Bjartmar fra Nedre Sveen, der vandt VM i avl og også har været i A-finale til VM i 5.1.

Solgt for ejer

SOLGT 2021

Hákon fra Hejelte

Hákon nåede aldrig at komme officielt til salg, før hans nye ejer slog til!
Stort tillykke til Signe med din store smukke dreng!

Solgt for ejer

SOLGT 2021
Sólon fra Skovgården

Sólon var i tilridning her i 4 uger og fandt sin nye ejer uden at komme officielt til salg.
Stort tillykke til køber og sælger!

Solgt for ejer

SOLGT 2021

Stjörnudís fra Søtofte

Stjörnudis er en smuk rød 6 års hoppe på 138 cm stg. Hun er en kærlig hest, der elsker at være i kontakt med mennesker. Hun er 5-gænger med tölt som foretrukken gangart, hun tölter pt op til middeltempo men med mere træning får hun tölt i alle tempi. Hun er sjov at ride, god at arbejde med og altid let på tøjlen. Man kan tölte derudaf med en hånd på tøjlen!
Hun har middel vilje, måske en smule over i skoven, men hun er altid fuldt styrbar og kan stoppes for stemmen.
På tur kan Stjörnudis godt kigge lidt på ting, men hun hverken løber eller laver ballade. Hun tøver bare og beder man hende om at gå frem, så går hun forbi.
Stjörnudis sælges ikke til nybegyndere eller nervøse ryttere pga hendes alder og at hun har brug for en rutineret rolig rytter, der kan vise hende vejen - hun er den type hest, når man vinder hendes hjerte, vil hun gøre alt for en!

Stjörnudis har en spændende afstamning med Glotti frá Sveinatungu som far. Glotti er kåret med 8,90 for rideegenskaber og 8,64 total! Stjörnudis’ mor er kåret med 7,95 for rideegenskaber. Her er altså en spændende afstamning, hvis man kunne tænke sig at avle.

Derudover er Stjörnudis drægtig med termin april 2022. Faren til føllet er den smukke Styrkur frá Hafsteinsstöðum kåret med 8,24 total.

Solgt for ejer

SOLGT 2021
Sesselja frá Miðkoti

Sesselja nåede heller ikke at blive sat til salg, hun blev købt af en af vores opstaldere. Så vi er så heldige stadig at have fornøjelsen af hende hver dag!
Det var en svær beslutning at sælge hende, vi har haft hende siden 2009. Men vi har 3 dejlige hopper efter hende, og når hun nu kan blive boende her, var valget lidt nemmere at tage.

Se mere om Sesselja her

SOLGT 2021
Milla fra Elmehøj

Milla nåede aldrig at blive sat til salg, før hun var solgt! Stort tillykke til nye ejer, vi kommer til at savne hende!

Se mere om Milla her

SOLGT 2021
Þinur fra Elmehøj - Lovende konkurrencehest eller luksus ridehest

Lækker brunblak vallak med et halvt blåt øje fra 2014.
Þinur er efter top hingsten Hnokki frá Fellskoti og vores tidligere avlhoppe Þöll frá Hrauni. Þöll er kåret med 7,98 total som 5-års 4-gænger, samt gik stævner med op til 6,37 i 4.2!
Þinur har store bevægelser med lange skridt og højt løft, han vil kunne klare sig super godt på stævnebanerne, ligesom sine forældre!

Se mere om Þinur her

SOLGT 2021

Arion fra Elmehøj - Hingstemne, top konkurrencehest eller luksus ridehest

Stor flot hingst fra 2019.
Arion er en velbygget ung fyr, nysgerrig og så har han enormt flotte gangarter. Han skridter med stor overtræden, rummelig trav med flotte bevægelser og en springende galop. Vi har set ham tölte rentaktet mange gange på marken, men han foretrækker umiddelbart traven lige nu.
Han er efter den talentfulde Vökull fra Gedehøjgård, der allerede 4år gammel opnåede en kåring på 8,60 total med hele 8,75 for rideegenskaber! Dette gør ham til den anden højest kårede 4års hest nogensinde.
Arions mor er en 1.klasses hoppe, Kolgríma, som vi har fået 7 føl efter, hvor to er redet og en er under tilridning.
Fælles for dem alle er at de er nemme, stabile og ukomplicerede og derudover utroligt talentfulde med virkelige gode adskilte gangarter!
Den ene er vores hingst Eysteinn, som blev kåret 5 år gammel med 8,07 total (4-gænger total på 8,30). Arions mor er efter den ærespræmierede Markús frá Langholtsparti og en 1.klasses hoppe.

Så Arion har virkelig gode gener og er et super spændende emne som hingst og/eller konkurrencehest! Men han vil også være en fantastisk luksus ridehest, hvis man vægter godt nervefast sind kombineret med gode adskilte gangarter! Arion har ret til bedækninger som 3 og 4-års grundet hans gode afstamning.

Forventet højde er omkring 1.40. Hans søskende efter samme mor er målt til 1.40-1.45 som 3- og 4-årige.

Se mere om Arion her

SOLGT 2021
Kolgríma frá Langholti - 1. klasses hoppe sælges!

Vil du avle nemme, smidige, stabile heste med store adskilte gangarter og samtidig have en stærk afstamning bag? Så har du chancen her!

Kolgríma er en dejlig avlshoppe på 17 år. Hun er kåret to gange efter kort tids træning, først med 7,99 og derefter med 8,01. Hun har 8,00 for bygning og 8,02 for rideegenskaber, med bl.a. 8,5 for pas og galop og 8 for tölt.
Hendes afstamning er enormt god og stærk. Hendes far er den ærespræmierede Markús frá Langholtsparti, som har avlet den ene stjerne efter den anden. Kolgrimas mor er kåret i 1.klasse og har flere 1. klasses afkom, bl.a. en hingst kåret med 8,72 for rideegenskaber!
Oven i det, så avler Kolgrima fantastiske føl! Vi har selv fået 7 efter hende (hvilket også er den eneste grund til vi vil sælge hende), og de tre er redet. Alle tre var ekstremt nemme at tilride og gangsætte. De har super adskilte gangarter, nemt til tölt, bevæger sig med store bevægelser og højt løft, samt har super nemt ved at forme og bære sig. De er altid lette på tøjlen, super styrbare og nemme at stoppe. Den ene er hingst, og er kåret med 8,07 total som 5-års, heraf 8,35 for rideegenskaber efter den nye 4-gænger beregning.
Kolgríma er den bedste avlshoppe man kan tænke sig - hun er ekspert i at være mor med perfekt ligevægt af opdragelse og beskyttelse af sine føl ;)
Kolgríma selv er ikke så stor, men hun avler store føl! Den første hos os var 145 som 4-års, nr 2 er 140 og hendes 4-års er også omkring de 140 nu.

Se mere om Kolgríma her

SOLGT 2021

Þöll frá Hrauni - Kåret hoppe til konkurrence, avl eller luksus ridehest!
Smukke Þöll er en hest med hele pakken! Flot kulsort med stor blis, lang man, smuk bygning og rigtig gode gangartet!
Hun har deltaget i stævner og kvalificeret sig til sport A med 6,37 i 4.2 og 5,93 i T.3. Hun har opnået 7 for trav, galop, hurtig tölt og skridt, samt 6,5 for langsom tölt og øgninger.
Hun er kåret som 5-års med 7,98 total som 4-gænger med 8,5 for alle gangarter!

Se mere om Þöll her

SOLGT 2020

Seimur fra Elmehøj - Fantastisk ride- og konkurrencehest!
Dette er en hest der sjældent kommer til salg! Sindet er helt i top, og gangarterne er store, rummelige og med gode bevægelser!
Seimur har allerede deltaget til stævner som 5-års, hvor han har opnået 6,50 i T.8, 5,90 i 4.5 og 5,77 i 4.3. Han har opnået 6,5 for tölt, galop, skridt og hurtig tölt, samt 6 for trav.
Han kan komme endnu længere, dette er kun starten!
Han er født i 2014 og er ca. 1.45 stg.

Se mere om Seimur her

SOLGT 2019

Kjarnar fra Elmehøj - Ekstremt lovende efter Viktor fra Diisa og 1. kl mor
Meget lovende vallak efter 1. klasse mor og den berømte Viktor fra Diisa, som er verdenmester i avl 2009, nordisk mester i V.1 2014 og 3x sølvvinder ved VM 2015!
Dette er en hest som sjældent er til salg, og en god mulighed for dig, der leder efter en kommende top konkurrence hest. Han bevæger sig med lange skridt og flotte bevægelser. Gangarterne er adskilte og han har kæmpe skridt og viser pt trav og galop - da han var føl viste han også tölt og pas.
Han er fra 2014 og måler omkring 1.40 stg, han er nem at håndtere og kontaktsøgende på den gode måde.

Se mere om Kjarnar her

SOLGT 2018


Irpa fra Katulabo
Læs mere om Irpa her

SOLGT 2018Pandóra fra Elmehøj
Meget lovende hoppe efter 1. klasse forældre - Klart kåringsemne!

Pandóra er tillidsfuld og opsøgende uden at være anmasende. Hun er et spændende emne til kåring, stævner og/eller avl. Hun har BLUP 112. Vi vil tro hun ender med at blive omkring 1.40 i stang. Pandora har en super afstamning.
Moren, Kolgríma er kåret med 8,01 og er efter den ærespræmierede Markús frá Langholtsparti og en 1.klasses hoppe. Kolgrima har flere kårede søskende efter samme mor, bl.a. en bror kåret med 8,72 for rideegenskaber og 8,42 total!
Pandoras far er Fákur frá Audsholtshjáleigu, en 1.klasses hingst kåret med bl.a. 9 for proportioner og arb tölt. Fákur er efter Númi, som er kvalificeret til eliteafkomskåring, og som har avlet mange super kårings- og stævneheste. Fákurs mor har også avlet mange top stævneheste, hvor kåringsgns på de 7 bedste afkom er 8,23! Fákur selv har klaret sig godt på stævnebanerne, hvor han har fået 6,50 i T.1 og 6,17 i 4.1, samt gået Gædingakeppni B-flok til over 8 i snit. Han har opnået 7 for alle gangarter i sporten, undtagen skridt, hvor han har fået 6,5.

Læs mere om Pandóra her

SOLGT 2018Völva fra Stald Kyhl
Stor hoppe med sind i verdensklasse. Völva har lige deltaget i sit første stævne kun 5 år gammel og tog to 2.pladser med hjem i 4.5 og T.8. I 4.5 fik hun op til 5,8 af en dommer og hev mange 6-taller med hjem! Der er mulighed for forbedring i alle gangarterne. Hun tog hele oplevelsen rigtig godt, hun var fuldt styrbar og gjorde alt hun blev bedt om.

Völva er en stor smuk hoppe med et sjældent godt sind! Hun er ca 1.42 i stang. Hun er en hest alle kan ride med stor fornøjelse, hun er meget samarbejdsvillig og lærer hurtigt, hun er ekstremt styrbar og lydig – stopper altid når hun bliver bedt om det, bare for stemmen. Hun er fuldstændig tryg ved rytteren og dennes bevægelser, man kan svinge en pisk om ørerne på hende uden hun reagerer. Allerede da hun var 4 år gammel, kunne en 10årig pige ride hende alene på grusvej i alle gangarter.

Völva elsker at komme med ud, hun kommer hen til en på folden og ofte får man et velkomstvrinsk. Hun nyder menneskekontakt, dog uden at være anmasende. Hun er vant til at blive redet på bane, samt ud på tur alene og i flok. Hun bliver ikke påvirket af de andre heste, og de kan ride fra hende uden hun siger noget til det. Hun er let på tøjlen og nem at forme, hun bærer sig selv rigtig fint. Hun er vant til at blive redet lidt langs trafikeret vej for at komme i skoven, og har aldrig rokket et øre for trafikken, heller ikke selv om hun er alene. Hun går lige op i trailer, og har været med ude tre gange, og hun er fuldstændig cool i uvante omgivelser.

Hun har rene, sikre og adskilte gangarter, generelt for alle gangarter er lange skridt, smidighed, god rummelighed og flot løft. Hun er 5-gænger, men passen er urørt. Tölten er ren, i flere tempi og med flot løft. Trav og galop er taktfaste, rummelige og med godt svæv. Skridten er kæmpe stor, lange skridt, stor overtræden og masser af sving, her vil hun kunne komme helt op og få 7 for skridt til stævner, måske mere! Hun vil klare sig godt som stævnehest, bevægelserne passer rigtig godt ind i de nye guidelines. Hun fik til sit første stævne op til 5,8 i 4.5 og hev to 2.pladser med hjem i T.8 og 4.5! Hun ville være oplagt konkurrence emne til en junior/ungrytter. Ellers er hun en luksus-skovturhest til dem, som sætter pris på sind og gangarter af høj kvalitet.
Völva er vant til trailer, samt passet med smed, vacciner, ormekur osv.

Pris: 48.000kr - SOLGT 2016

Álfur fra Fjordkær
Flot vallak efter Álfasteinn frá Selfossi. Álfur er en 6 år gammel, lovende 5-gænger. Han har netop været i en måneds gangsætning her, og viser store flotte bevægelser med højt løft. Álfur har et enormt godt sind, er ikke bange for noget i naturen og elsker at komme med ud. Han kan dog spænde op ved opsidning, han kræver derfor rutineret rytter.

SOLGT 2016
Sædis fra Elmehøj
Sædis blev solgt mens hun stadig lå i hendes mors mave. De heldige købere har deres heste stående hos os, og Sædis bliver også her på gården.

SOLGT 2016
Silja fra Stald Kyhl
Silja er 4-gænger med meget løft og god bevægelse i alle gangarter. Hun har startet sine første stævner i år med rigtige gode resultater. Hun vandt sit første stævne med 5,71 i snit i 4-gang. Hendes højest opnåede karakterer er 6,5 for tölt, 6 for skridt, 6 for trav og 7 for galop. Hendes højeste snit i 4-gang er 5,77.
Så her er muligheden for at få en god stævne hest, der samtidig har et fantastisk godt sind. Hun kan også fungere som en luksus skovturshest for den kræsne rytter, der vægter gode behagelige gangarter højt. Hun har middelvilje, er meget sød og stabil at ride, vil være super til en junior/ungrytter.
Silja kan al sin grunddressur for lette hjælpere, og er nem og stabil i formen. Hun er en let ridelig hest, og let på tøjlen.
Silja er trafiksikker, vant til trailer (går lige op), passet med vacciner, smed, ormekur osv. Silja fik i 2014 et ekstremt smukt hoppeføl, som kan ses på stedet.

Pris: 59.000kr - SOLGT 2015
Brynjar frá Svarfhóli
Stor 13årig vallak over 1.45 efter kårede forældre.
Flotte gangarter og altid let på tøjlen
SOLGT
Feykir fra Lille Kildeholm
Bundstabil 13årig vallak med fantastisk sind.
Kan rides af alle alene og i flok.
SOLGT